Reise kalender

(swipe for horisontal scrolling)

Avreise Hjemreise Dager Treningsreise Påmelding
lørdag, 06.okt.2018 tirsdag, 16.okt.2018 11 dager Fotballskole 13-15 år Kontakt oss
lørdag, 05.okt.2019 tirsdag, 15.okt.2019 11 dager Fotballskole 13-15 år Kontakt oss
lørdag, 04.apr.2020 tirsdag, 14.apr.2020 11 dager Fotballskole 13-15 år Kontakt oss
lørdag, 03.okt.2020 tirsdag, 13.okt.2020 11 dager Fotballskole 13-15 år Kontakt oss
lørdag, 27.mar.2021 tirsdag, 06.apr.2021 11 dager Fotballskole 13-15 år Kontakt oss
lørdag, 09.okt.2021 tirsdag, 19.okt.2021 11 dager Fotballskole 13-15 år Kontakt oss

Om Camp Mallorca

teamet

skape utvikling og resultater på mallorca

Vi har bred erfaring i det å skape utvikling og resultater i en årrekke i både Norge og Spania. Alt vi gjør handler om kvalitet og opplevelser.
 

Trenere

Trenerteamet på Fotballskolen består av topptrenere/spillerutviklere fra både norsk og spansk fotball.

Trenerteamet på Bootcamp består av personlige trenere innenfor styrke, kondisjon, basistrening, crossfit og bevegelighetstrening.

Vi er til enhver tid opptatt av den personlige tilretteleggingen og oppfølgingen, for at den enkelte skal få så mye utvikling og bevisstgjøring under sitt treningsopphold hos oss som mulig. Vi legger alt til rette for å skape optimale resultater.

Kart over Alcudia på Mallorca

Teamet i Camp Mallorca

Kontakt oss

Ørjan Sandal
Daglig leder
Mob: 400 33 209
orjan@campmallorca.no

Mallorca, Palma, Alcudia

Mallorca er for de fleste kjent som et feriested, og en meget populær destinasjon for ferieglade mennesker verden over. Det ikke alle vet er hvilke fantastiske muligheter det er for trening på Mallorca. Med strender så langt et øye kan se, fjelltopper, trapper, skog og grønne områder kan man her drive trening i variert terreng. Her er et veldig fint middelhavsklima om vår og høst, og det gode været og den behagelige temperaturen har mye å si for de flotte treningsforholdene her. For oss er det ingen tvil om at Mallorca er det perfekte stedet å ønske deg velkommen til utvikling både som utøver og menneske.

Mallorca er en øy som ligger like utenfor sør-kysten av Spania. Hovedstaden på øyen er Palma, som er anerkjent for sine flotte shoppingmuligheter. De viktigste shoppingområdene er gatene Avinguda Jaume III og Passeig des Born. Her finner du stort utvalg i det som er fasjonabelt og trendy. Rundt Placa Major finner du spesialbutikker. Porto Pi er det mest moderne og det største shoppingsenteret, mens El Corte Ingles er det mest kjente kjøpesenteret i Spania. Det finnes mange butikker å velge mellom, og spesielt skinn- og lærprodukter, slik som vesker og sko, er rimelige sammenlignet med prisene i Norge.

Det finnes utallige restauranter i Palma, ikke minst tapasrestauranter. Det mallorkinske kjøkkenet utmerker seg med masse friske grønnsaker, hvitløk og olivenolje. Du får mange slags pølser og skalldyr, i tillegg til det meste av kjøtt og fisk. Mallorca har tilgang til gode råvarer.

Palma byr på en rekke flotte severdigheter og attraksjoner. Her finner du arkitektur i verdensklasse, og en rekke gode museer. Mest anerkjent er Palmas fantastiske katelanske katedral i gotisk stil, Catedral la Seu. 
På motsatt side av katedralen finner du palasset som har vært residensen til Mallorcas kongefamilier. 

Alcudia er en vakker og rolig havneby, som ligger helt ved kysten, på det nordøstlige hjørnet av Mallorca. Her ligger øyas fineste sandstrand på over 10 km. I byen og langs havnepromenaden er det et stort utvalg av restauranter. 

Gamlebyen i Alcudia har mange flotte gamle bygninger og smale gater, med koselige spisteder, To ganger i uken er det marked her, hvor mange lokale kommer for å selge varene sine.

Med vakre omgivelser og gangavstand til det meste, ligger alt til rette for en fullkommen opplevelse i Alcudia.


Fullskjerm. Åpne stort kart på Google MapsVi holder vår Facebook side løpende oppdatert!

Her kan du følge turene, aktivitetene med bilder og video

Følg oss

Camp Mallorca
v/ Ørjan Sandal
Langenesveien 60
5258 BLOMSTERDALEN
Org.nr: 917 727 910

Ørjan Sandal
Daglig Leder
Mob: 400 33 209
orjan@campmallorca.no

x